Loading...
Loading...

We introduceren onze kersverse lijn fietsbloesjes en -broekjes.

We hebben gekozen voor topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Milremo Custom Cycling Wear is een merk dat is ontwikkeld door de mensen achter Shimano Cycling Wear, voor en door fietsers. Het wordt uitsluitend geleverd door Shimano

Voor de shirts hebben we gekozen voor de Race Serie, die speciaal ontwikkeld werd voor de kritische fietser. Er worden speciaal geselecteerde materialen gecombineerd om te zorgen voor de best mogelijke functionaliteit.
De shirts zijn gemaakt van 100% polyester, voorzien van mesh zijpanelen en inzetstukken onder de arm voor een betere ventilatie. Afgewerkt met drie achterzakken, YKK ritsen en grippers langs de zomen. De kleding heeft een slanke pasvorm.

Voor de broeken hebben we gekozen voor de Competition Serie, die werd ontwikkeld voor fietsers met de hoogste eisen. Voor dit segment worden speciale elastische stoffen gebruikt die de beste functionaliteit en pasvorm garanderen. De broeken bestaan uit 80% polyamide en 20% elastaan voor meer compressie. De Competition zeem is een geüpgradede versie van de Race zeem. Deze zeem bestaat uit vier lagen: een voorgevormde basislaag, een schuimlaag met een open cel structuur, extra inzetstukken van schuim en een geperforeerde toplaag om voor ventilatie te zorgen.

Een frisse voorjaarsrit of een afdaling van de Tourmalet: de windstopper houdt het lichaam warm. Is de windstopper niet meer nodig, dan vouw je hem net zo makkelijk op en stop je hem weg in een van de zakken van je fietskleding. Ideaal dus om het niet snel koud te krijgen.

Heb je interesse om ook met een WAKO BIKES uitrusting te rijden, stuur ons even een berichtje via onze facebookpagina/website, of breng ons een bezoekje en probeer het eens uit.

Sportieve groeten

Het WAKO Team